?

Log in

a little fuel [entries|archive|friends|userinfo]
marieke

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

let the rain shine [May. 25th, 2006|12:50 pm]
marieke
planning planning planning. bah hee. jeej zondag is het ballonnetjesjurktijd! maar nu is het mayan vision june nash tijd. doei! ooooooooooooooooooooo wanneer zou het zijn dat ik ga beginnen met nadenken! aaaaaaaaaaaa waarom doe ik geen dingen die moeten! ja altijd altijd altijd. nooit nee!
LinkLeave a comment

(no subject) [Apr. 19th, 2006|09:36 am]
marieke
ik ben geméén!
Link1 comment|Leave a comment

(no subject) [Mar. 28th, 2006|07:49 pm]
marieke
verdomme
Link3 comments|Leave a comment

fi joo [Mar. 12th, 2006|05:22 pm]
marieke
wat heb ik toch veel ideeen.
LinkLeave a comment

zwart [Mar. 1st, 2006|10:18 pm]
marieke
met rood
Link1 comment|Leave a comment

zeker weten [Jan. 31st, 2006|11:40 am]
marieke
ik zal vast wel niet de enige zijn, maar ik dénk zoveel!! soms zit ik ergens, het liefst in mijn eentje, en een lawaai!! niet dat ik zo luidruchtig ben, maar mijn hersens houden dan niet op met razen en ik weet niet meer waar ik het zoeken moet. af en toe heb ik dan ook zo'n uitbarsting. die zal sommigen ook wel bekend voorkomen. hoppetee, muziek knalhard aan en dansen dansen dansen... zingen schreeuwen uitstellen lachen ademen rennen denken denken denken...

op zo'n moment ben ik blij en voel ik me noworries. ik hou ervan om me noworries te voelen, want eigenlijk heb ik gelijk als ik me noworries voel. noworries is misschien wel het beste gevoel.
aan de andere kant kan ik mezelf ook onlyworries voelen. dat is een mindere kant van het vele denken. maar op een gegeven moment kan ik niet anders dan uitkomen bij antionlyworries, noworries.
wat me vandaag bezig houdt is het feit dat ik droom. dat ik de dromer ben van een droom, de bedenker van een gedachte en de slaper van mijn slaap. de produceerder van mijn producties en de mislukkeraar van mijn mislukkingen. de dromer van de dromen is een welbestede functie. ik word elke morgen wakker met een versgevangen droom. het boekje naast mijn bed wil ze hebben, maar ik ben te lui. of moe. liever moe dan lui, maar misschien wel liever lui dan moe. daar kan ik 's morgens geen antwoord of vinden. het is altijd 's morgens, want ik weet het nooit.

als ik dan weer eens verdwaald ben in mijn gedachten dan ben ik afgesloten. denkend dat iedereen wel nuttiger dingen doet, zelfs aan nuttiger dingen denkt. kijk, als ik ergens aan móet denken dan gaat het meestal fout. degene van wie ik momenteel zou willen dat hij mijn grootste vriend was, meneer c.p. kottak, verwerpt me. anderen laat hij op zich kwijlen, wiegt ze in slaap, verschaft hen informatie, maar ik? mij moet hij op de éen of andere manier niet. het zou flauw zijn als ik zei dat ik daar niets aan kon doen, ik heb hem gewoon verwaarloosd. maar misschien moet hij maar accepteren dat ik nu dan, op het moment dat ik hem zo nodig heb, dan toch toenadering zoek?

ja meneer kottak, schrijver van het boek anthropology, the exploration of human diversity, laat me toe en sta me toe, help me en veschaf me, wieg me maar laat me niet slapen!
Link1 comment|Leave a comment

de dingo [Jan. 22nd, 2006|01:09 pm]
marieke
fototoestel, koekjes + freek, brief tarik, filmavond uitwijk, cursus tekenen en schilderen inschrijven, hondje, hardlopen, muziek luisteren, dagboek schrijven en gedichten, afspreken ann/lies/erik/krent, weekendje weg, pools leren. nieuwe kleren kopen, brieven schrijven, trein pakken groningen, weer meer lezen, baantje zoeken!! mensen ontmoeten, vakken volgen, soms vakken missen, vergeet niet te genieten, shoot, lekker veel slapen, luuk de jong naast katholieke kerk, lakus kaartje. schilderij. schoenen poetsen, krent + elske, jasknopen vastmaken, naam op handdoek, kamer afgeverfs/behang/alles, kruidvat foto's bestellen, feestje bij ruben. zaneta almere, romy schrijven, fabrice schrijven, school bijlezen en samenvattingen, bedenken wat volgend jaar. liedjes zoeken voor ceedeetje, wijntjes drinken, daisy niet vergeten, geen zorgen maken, kadootjes kopen, haar verven, creatief met kleren.

alles hoort zoals het is
een vogel in de lucht
een vis in het water
een hand in de mijne
de zijne
LinkLeave a comment

wispelturig geval [Jan. 22nd, 2006|12:51 pm]
marieke
waar haal jij je inspiratie vandaan dan? tja. stilte. ik had er niet direct een antwoord op eigenlijk, en gaf toe aan de speculaties. vaak gehoord die vraag, maar nog niet op zo'n directe manier recht in mijn gezicht. dat zet me aan het denken en daar ben ik blij mee. ik moet er eventjes over nadenken. een poosje, een week misschien, een dag, een maand. en als ik dan een antwoord heb gevonden voel ik mij voldaan. want een wispelturig geval dat ben ook ik. er zijn een heleboel plannen, maar nog weinig uitgevoerd. ik zal het eens veranderen, misschien dat ik mezelf dan ook wat minder hoef te missen. dat zou wel fijn zijn, want ik vind mezelf best aardig.
LinkLeave a comment

(no subject) [Dec. 20th, 2005|04:22 pm]
marieke
o hoe ik mezelf toch kan kwellen. het is gewoon bizar. zit ik maar, in de weg, niks te doen, tijd verdoen =S ik ben een hoopje triest.
ach. ik weet dat het morgen allang over is, dan ben ik alles vergeten. dan ben ik vrij van school, maar eigenlijk zou ik allang vrij moeten zijn. want echte vrijheid zit in je hoofd.
dan verf ik, ik zoen en ik jubel!
LinkLeave a comment

kana [Dec. 19th, 2005|03:47 pm]
marieke
Je viens de m'acheter un p'tit lopin de terre
Pour pouvoir faire planter
J'ai des petit problèmes dans ma plantation
Pourquoi ca pousse pas...
Moi j'ai planté bananes, bananes ça pousse pas
Moi j'ai planté cocos, cocos ça pousse pas
J'ai des petit problèmes dans ma plantation
Pourquoi ca pousse pas...
Moi j'ai planté légumes, légumes toujours pas poussés
Moi j'ai planté agrumes, agrumes toujours pas poussés
J'ai des petit problèmes dans ma plantation
Pourquoi ca pousse pas...
Moi j'ai planté tomates et concombres, concombres ça poussent pas
Alors moi j'ai planté bien à l'ombre, à l'ombre ca poussent toujours pas
J'ai des petit problèmes dans ma plantation
Pourquoi ca pousse pas...
Moi j'ai planté maniok, maniok toujours pas poussé[toujours pas poussé]
Moi j'ai planté tapiok, tapiok toujours pas poussé [toujours pas poussé]
J'ai des petit problèmes dans ma plantation
Pourquoi ca pousse pas...
Moi j'ai planté des fleurs, et les fleurs ça pousse pas
Moi j'y ai mis tout mon coeur, même le coeur ça pousse pas
J'ai des petit problèmes dans ma plantation
Pourquoi ca pousse pas...
Moi j'ai planté Kana, Kana ça pousse comme ça...
Link1 comment|Leave a comment

navigation
[ viewing | 10 entries back ]
[ go | earlier/later ]